Referenties

Jacqueline Radermacher Schorer

Heel fijne samenwerking met Trees over bouwplannen i.c.m. bestemmingsplanregels. Goede handvaten om verder mee te kunnen. Zeer ervaren in haar vakgebied, waardoor je snel stappen kan maken en inzicht krijgt in de mogelijkheden.

Sjirk en Silvia

Wij hebben Trees leren kennen als een professionele bouwkundige die creatieve en stijlvolle mogelijkheden schetst en meedenkt over de beste keuze. Wij hebben de inbreng van Trees zeer gewaardeerd en hebben met name de grote betrokkenheid bij onze verbouwing zeer op prijs gesteld.

Ruth Vermeulen

Trees tekent inventief en op maat. Ze bedenkt geweldige oplossingen voor je wensen en behoeften. Al onze aannemers die offreerden roemden spontaan haar tekenkwaliteit: 'Geweldig mooie tekeningen. Zo zie je ze niet vaak'.

Ton Maas

Wij wilden meer daglicht in onze woonkamer. Het probleem was echter dat het plafond de onderzijde van de kapconstructie is. Normale daklichtvensters zou teveel een sfeer van zolder geven. Trees, creatieve bouwkundige, kwam met de oplossing om over de gehele breedte van de woonkamer een "lichtstraat" te maken tussen één van de zichtbare gordingvlakken. Ongewoon creatief en zeer verrassend. Wij genieten er elke dag van.

Henk en Caroline

Wij zijn erg blij met de verkregen vergunning. Over onze samenwerking zijn we zeer positief. De communicatie tussen jou en ons is prettig, duidelijk en ook snel geweest. Je ervarenheid en expertise sprak ons direct aan. Ook je bekendheid met de mogelijkheden binnen de normen van de gemeente Haarlem gaf vertrouwen. Kortom we zullen je zeker aanbevelen en hebben dit ook al gedaan.  Bedankt!

Nico

Dag Trees

Kreeg zojuist bericht van de gemeente dat de vergunning is toegekend. Dankzij jou dus. Dank voor je goede werk!

René uit Haarlem

'Mijn ouders hadden goede ervaringen met Trees vanuit het verleden! Wij hadden meer ruimte nodig en zelf al ideeën hoe wij dat moesten realiseren. Trees gaf ons waardevolle tips en leverde ons mooie bouwtekeningen. Vervolgens heeft Trees de vereiste vergunningen via de gemeente Haarlem in orde gemaakt! Fantastisch Trees!'